Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

                               στις 7 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε και στο σχολείο μας ο 8ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης  με στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

   Την επιτροπή διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - με πρόεδρο τον Δρ Μαθηματικών-Πληροφορικής κ. Ανδρέα Τριανταφύλλου  - και o Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Δημάκος.

    Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 8ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για τους μαθητές της Ε΄ τάξης και ΣΤ΄ Δημοτικού του σχολείου μας οι οποίοι είναι:


ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ε1
ΔΑΜΟΥΛΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ε1
ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ε1
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ε1
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ε2
ΜΠΑΛΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ε2
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΖΩΗ
Ε2
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
ΣΤ1
ΦΟΥΝΤΩΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΤ2


        Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, από τις 9.00  έως  10:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών «Κ. Καραθεοδωρή». (2ος όροφος, Κτίριο Μαθηματικού, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Κεντρική Είσοδος από Ούλωφ Πάλμε).


                                             Χαιρόμαστε πολύ για τα παιδιά μας.


                                                        Από τη διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου